For Power Failure Complaints
9498794987
24 x 7
Home
Complaint Status
Misuse of Electricity- Complaints Registration
Misuse of Electricity-Location details
மாவட்டம்
District
--select-- (தேர்வு செய்க )
Ariyalur(அரியலூர்)
Chengalpattu(செங்கல்பட்டு)
Chennai(சென்னை)
Coimbatore(கோயம்புத்தூர்)
Cuddalore(கடலூர்)
Dharmapuri(தர்மபுரி)
Dindigul(திண்டுக்கல்)
Erode(ஈரோடு)
Kallakurichi(கள்ளகுறிச்சி)
Kanchipuram(காஞ்சிபுரம்)
Kannyakumari(கன்னியாகுமரி)
Karur(கரூர்)
Krishnagiri(கிருஷ்ணகிரி)
Madurai(மதுரை)
Mayiladuthurai(மயிலாடுதுறை)
Nagapattinam(நாகப்பட்டினம்)
Namakkal(நாமக்கல்)
Peramblur(பெரம்பலூர்)
Pudukottai(புதுக்கோட்டை)
Ramanathapuram(ராமநாதபுரம்)
Ranipet(ராணிபேட்டை)
Salem(சேலம்)
Sivagangai(சிவகங்கை)
Tenkasi(தென்காசி)
Thanjavur(தஞ்சாவூர்)
Theni(தேனி)
The Nilgiris(நீலகிரி)
Tirunelveli(திருநெல்வேலி)
Thirupathur(திருப்பத்தூர்)
Thiruvallur(திருவள்ளூர்)
Thiruvannamalai(திருவண்ணாமலை)
Thiruvarur(திருவாரூர்)
Thoothukudi(தூத்துக்குடி)
Tiruchirapalli(திருச்சிராப்பள்ளி)
Tiruppur(திருப்பூர்)
Vellore(வேலூர்)
Viluppuram(விழுப்புரம்)
Virudhunagar(விருதுநகர்)
தாலுகா
Taluk
--select-- (தேர்வு செய்க )
டவுன் /கிராமம்
Town/village
--select-- (தேர்வு செய்க )
பிரிவு
Area/Locality
--select-- (தேர்வு செய்க )
சரியான முகவரி
Exact address
முறையற்ற பயன்பாட்டின் விபரம்
Nature of Misuse
Are you willing to give your details?
YES
NO
Petitioner details
Name:
Address:
Mobile Number:
Email Address: